SiteMonitor – oändliga möjligheter

Inget jobb är för stort eller för litet

Med SiteMonitor skräddarsyr vi en lösning som passar just din verksamhet, allt från en fristående tank till systemintegration. Tillsammans erbjuder SiteMonitor och SiteInfo den mest optimala lösningen på marknaden, oavsett storlek.

Fristående tankar/cisterner

Se våra lösningar för den ensamma tanken eller cisternen

Läs mer

Tankanläggningar

Från den lilla parken till den stora anläggningen

Läs mer

Systemintegration

Se våra lösningar för den stora industrianläggningen

Läs mer

LevelWatcher

Lösningen för fristående tankar/cisterner

Levelwatcher

Batteridriven Allt-i-ett lösningen perfekt för den ensamma tanken/cisternen. Enheten installeras enkelt i en befintlig eller ny rörmuff på cisternens topp. Den är helt trådlös och kräver ingen extern strömförsörjning. Ultraljudsgivaren mäter nivån i cisternen och uppdaterar sedan informationen och presenterar den i SiteInfo.

Kontakta oss så berättar vi mer

 

Ladda ner produktblad

 

SiteMonitor

Tankanläggningar

SiteMonitor

För anläggningar med flera tankar eller cisterner är SiteMonitor en optimal kommunikationslösning med anslutningar för 1-8 givare 4-20 mA, 1-4 givare 0-10V, RS232/RS485. Mätintervall konfigurerbart via SiteInfo.

Går att ansluta till alla på marknaden förekommande nivåsystem. SiteMonitor stödjer bl.a. flottörgivare, trycktransmitter, ultraljud, linradar, magnetostriktiv givare, ATM-system som ex.vis FAFNIR, OPW och Gilbarco Veeder-Root. Har du ett befintligt mätsystem kan vi med all säkerhet koppla upp det till SiteInfo och du undviker därmed kostnad för nyinvestering i mätsystem.

Kontakta oss så berättar vi allt

 

Ladda ner produktblad

Systemintegration

Nivåmätning för industrianläggning, depå, bensinstation m.m.

Ökad effektivitet med centraliserad kontroll

Genom åren har vi hjälpt flertalet kunder med lokala system att ta sig till SiteInfo. Via web API, filöverföring eller andra lösningar har de fått central kontroll på sina anläggningar. Vill du också dit?

Hör av dig så berättar vi vad vi kan göra för dig.