SiteMonitor – oändliga möjligheter

Inget jobb är för stort eller för litet

Med SiteMonitor skräddarsyr vi en lösning som passar just din verksamhet, allt från en fristående tank till systemintegration. Tillsammans erbjuder SiteMonitor och SiteInfo den mest optimala lösningen på marknaden, oavsett storlek.

SiteMonitor

Passar dig som har 1-12 tankar. Uppkoppling med GPRS/SMS/LAN. Underhållsfri.

Välj SiteMonitor

SiteEasy

För dig med mindre anläggning. Batteridriven all-in-one lösning. Uppkoppling med 2, 3, 4G.

Välj SiteEasy

Systemintegration

Passar dig som har ett större befintligt system som kopplar ihop med Web API.

Välj Systemintegration

SiteEasy

Lösningen för fristående tankar/cisterner

SiteEasy

Batteridriven och robust allt-i-ett lösning perfekt när du vill ha koll på nivåerna även i tankar som står avlägset och utan tillgång till el. SiteEasy är mycket enkel att installera och koppla upp mot SiteInfo - där du kan följa nivån i din tank, timme för timme, var du än är.

Kontakta oss så berättar vi mer

 

Ladda ner produktblad

 

SiteMonitor

Tankanläggningar

SiteMonitor

För anläggningar med flera tankar eller cisterner är SiteMonitor en optimal kommunikationslösning med anslutningar för 1-8 givare 4-20 mA, 1-4 givare 0-10V, RS232/RS485. Mätintervall konfigurerbart via SiteInfo.

Går att ansluta till alla på marknaden förekommande nivåsystem. SiteMonitor stödjer bl.a. flottörgivare, trycktransmitter, ultraljud, linradar, magnetostriktiv givare, ATM-system som ex.vis FAFNIR, OPW och Gilbarco Veeder-Root. Har du ett befintligt mätsystem kan vi med all säkerhet koppla upp det till SiteInfo och du undviker därmed kostnad för nyinvestering i mätsystem.

Kontakta oss så berättar vi allt

 

Ladda ner produktblad

Systemintegration

Nivåmätning för industrianläggning, depå, bensinstation med mera.

Ökad effektivitet med centraliserad kontroll

Genom åren har vi hjälpt flertalet kunder med lokala system att ta sig till SiteInfo. Via web API, filöverföring eller andra lösningar har de fått central kontroll på sina anläggningar. Vill du också dit?

Hör av dig så berättar vi vad vi kan göra för dig.