Hur vi höjer nivån

Bättre ekonomi, mindre miljöpåverkan och ett välmående företag. Men vi nöjer oss inte med det...

Att möta framtidens krav

MCD är ett tjänste- och försäljningsföretag som med smarta nivåmätningssystem och egenutvecklad kommunikationslösning erbjuder nivåövervakningstjänster för företag som hanterar olika typer av bulkprodukter, både i flytande och fast form. 

Vår nivåövervakningstjänst SiteInfo ska kontinuerligt utvecklas med målsättning att vara ett användarvänligt verktyg för effektivare logistik och orderhantering samt bättre kontroll på lagernivåer i tankar och cisterner. SiteInfo ska göra vardagen enklare för kunden. 

MCD är tveklöst Skandinaviens ledande företag inom tank- och cisternövervakning. Vi har nått detta resultat genom att lyssna på våra kunder, satsa på innovation och utveckling och genom att konstant utmana befintliga synsätt. Med en föränderlig omvärld ställs nya krav på miljö, effektivitet och utveckling. Vi drivs av att möta dessa krav och leverera en enklare och mer effektiv vardag till våra kunder. 

Jag hoppas ha väckt ditt intresse för möjligheterna vid nivåövervakning och välkomnar dig som gammal eller ny kund till MCD. Hör gärna av dig för ett möte.

Sture Berg / Försäljningschef

Visionen

"Våra kunder ska ha den enklaste vardagen på marknaden"

SiteInfo i framtiden

Jag heter Robert och arbetar med produktutveckling på MCD. Det är mitt jobb att se till att vår tjänst, SiteInfo, alltid håller sig i framkant. Det är också min uppgift, och min drivkraft, att utmana befintliga synsätt och driva utvecklingen framåt.

Min vision är att SiteInfo ska vara ett automatiserat nivåövervaknings- och logistiksystem, ett händelsestyrt system som endast kräver åtgärd vid avvikelser eller larm. Min vision är också att vi ska kapa transportvägar och spara miljön genom leveransförslag som automatgenereras enligt förinställda parametrar. Varningar och larm aviseras så fort något avviker mot plan.

SiteInfo ska vara det mest intuitiva och samtidigt det mest avancerade nivåmätningsverktyget i världen. Allt för att effektivisera och göra varje kunds vardag enkel.

Vi som jobbar på MCD

Örjan Feldt

Verkställande Direktör

0155 - 20 96 25

orjan.feldt@mcd.se

Christoffer Larsson

Teknisk Support

0155 - 20 96 26

christoffer.larsson@mcd.se

Dag Hultgren

Systemarkitekt

0155 - 20 96 24

dag.hultgren@mcd.se

Johan Wendel

Teknisk support

0155-20 96 27

johan.wendel@mcd.se

Johanna Ludvigsson

Order/Inköp

0155 - 20 96 29

johanna.ludvigsson@mcd.se

Lars Weinered

Installation/Service

0155 - 20 96 23

lars.weinered@mcd.se

Maria Edström

Kommunikation

0155 - 22 27 98

maria.edstrom@mcd.se

Marie Nylander

Redovisningsekonom

0155 - 20 96 28

marie.nylander@mcd.se

Pernilla Reuterhäll

Chef Verksamhetsstöd

0155 - 20 96 20

pernilla.reuterhall@mcd.se

Robert Berggren

Utvecklingschef

0155 - 20 96 21

robert.berggren@mcd.se

Sture Berg

Försäljningschef

0155 - 20 96 22

sture.berg@mcd.se

Vakant

Projektledare

0155 - 22 27 90

info@mcd.se

Tom Stålebrant

Systemutveckling

0155 - 40 96 30

tom.stalebrant@mcd.se

Nyheter/press

Smart och enkel nivåmätning med nya SiteEasy

Smart och enkel nivåmätning med nya SiteEasy

SiteEasy, är som namnet avslöjar, skapad för att göra det enklare för dig som kund. SiteEasy är en batteridriven allt-i-ett-lösning som gör det enkelt att ha koll på nivåerna även i tankar som står avlägset och utan tillgång till el…. >>

Vill du jobba hos oss?

Vill du jobba hos oss?

Nu söker vi en vikarierande lageransvarig. Vår kollega Johanna ska bli mamma och vi behöver rekrytera en vikarie. Som lageransvarig  ingår du i ett team av fyra medarbetare. Du ansvarar för inköp av både lagervaror och förbrukningsmaterial, lagerhållning och leveranser samt säkerställer… >>

Sommartider

Sommartider

Det är sommar och semestertider. Vår personal kommer naturligtvis att njuta av ledighet, men det finns alltid någon på kontoret om du behöver komma i kontakt med oss. Öppettider är som vanligt kl 08.00 – 16.30. 0155 – 22 27… >>