MCD söker säljare

Vi stärker vår säljorganisation varför vi behöver rekrytera.

Om rollen

Som säljare på vår säljavdelning ingår du i ett team av fyra medarbetare. Med hög servicekänsla och kunden i fokus driver du prospekt och leads vidare till affär samt vårdar befintliga kundrelationer. Du är placerad på vårt huvudkontor i Nyköping.

Du ansvarar för nya och befintliga kunder i Sverige. Du planerar och bokar dina kundmöten själv. Några resor per månad inkluderar övernattning. Mässor och andra kund- och branschevenemang förekommer.

Du har ett nära samarbete med vår projektledare samt utvecklingsavdelning.

Du rapporterar till Försäljningschefen.

Kvalifikationer

Vi söker en driven och engagerad säljare med tekniskt intresse och några års säljerfarenhet. Erfarenhet från systemförsäljning är meriterande.

Du brinner för relationer och är lyhörd för kundens behov och vart denne befinner sig i köpprocessen.

Personliga egenskaper

Du är kreativ, lösningsfokuserad och förtroendeingivande. Med energi driver du affärerna framåt.

Du är lyhörd och kommunikativ och har en god förmåga att skapa och vårda goda långsiktiga relationer. Du har lätt för att uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på såväl svenska som engelska då arbetet kommer att ske på båda språken.

Vi erbjuder dig ett jobb i ett framgångsrikt och expanderande företag som har högt i tak och korta beslutsvägar. Vårt företagsklimat är positivt och prestigelöst, styrt av vår värdegrund: enkelhet, mänsklighet och kundnärhet. Vi prioriterar balans mellan arbete och fritid och erbjuder 37,5 timmars arbetsvecka.

Kontaktperson

Skicka din ansökan till pernilla.reuterhall@mcd.se

Urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta Sture Berg, Försäljningschef, på telefon 0155 – 20 96 22. Mer information hittar du på www.mcd.se

Välkommen med din ansökan!