MCD söker Marknadsassistent/ Kommunikatör

Vi expanderar och behöver rekrytera en marknadsassistent/kommunikatör till vårt team i Nyköping.

Om rollen
Som marknadsassistent ansvarar du för framtagande, anpassning och uppdatering av marknadsföringsmaterial och digitala medier. Du ansvarar även för framtagning, anpassning och uppdatering av tjänste-, produkt-, installationsdokumentation och användarguider.

Du organiserar mässor, utställningar, kund- och partnerevent och relaterade utskick.

Du uppdaterar vår hemsida och publicerar nyheter på LinkedIn samt följer upp effekten av dessa aktiviteter.

Då vi är ett mindre företag förekommer även andra arbetsuppgifter inom kundstöd, exempelvis en del kundbearbetning och ordermottagning, att stötta försäljningsavdelningen med sammanställning av kunddokumentation och offertframtagning samt samordning av interna säljaktiviteter/överlämningar.

Du rapporterar till chefen för Verksamhetsstöd.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant kommunikations-/marknadsföringsutbildning och kan sociala medier.

Du har säkert erfarenhet av desktop publishing program och Adobe Acrobat Pro DC, har arbetat i WordPress eller liknande och kan SEO.

Du är bekväm i att ta fram säljande material likväl som tekniska underlag.

Du är kommunikativ, har lätt för att uttrycka dig och talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska då arbetet kommer att ske på båda språken.

Personliga egenskaper
Att vara social, lyhörd och kommunikativ är viktigt i ditt kreativa arbete men även i samverkan med både kollegor och kunder.

Du är strukturerad och kan organisera ditt eget arbete.

Vi erbjuder dig ett jobb i ett framgångsrikt och expanderande företag som har högt i tak och korta beslutsvägar. Vårt företagsklimat är positivt och prestigelöst, styrt av vår värdegrund: enkelhet, mänsklighet och kundnärhet. Vi prioriterar balans mellan arbete och fritid och erbjuder 37,5 timmars arbetsvecka.

Skicka din ansökan till pernilla.reuterhall@mcd.se

Urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta Pernilla Reuterhäll, Chef Verksamhetsstöd, på telefon 0155 – 20 96 20. Mer information hittar du på www.mcd.se