Hur vi höjer nivån

Bättre ekonomi, mindre miljöpåverkan och ett välmående företag. Men vi nöjer oss inte med det.

Att möta framtidens krav

MCD är ett tjänste- och försäljningsföretag som med smarta nivåmätningssystem och egenutvecklad kommunikationslösning erbjuder nivåövervakningstjänster för företag som hanterar olika typer av bulkprodukter, både i flytande och fast form. 

Vår nivåövervakningstjänst SiteInfo ska kontinuerligt utvecklas med målsättning att vara ett användarvänligt verktyg för effektivare logistik och orderhantering samt bättre kontroll på lagernivåer i tankar och cisterner. SiteInfo ska göra vardagen enklare för kunden. 

MCD är tveklöst Skandinaviens ledande företag inom tank- och cisternövervakning. Vi har nått detta resultat genom att lyssna på våra kunder, satsa på innovation och utveckling och genom att konstant utmana befintliga synsätt. Med en föränderlig omvärld ställs nya krav på miljö, effektivitet och utveckling. Vi drivs av att möta dessa krav och leverera en enklare och mer effektiv vardag till våra kunder. 

Jag hoppas ha väckt ditt intresse för möjligheterna vid nivåövervakning och välkomnar dig som gammal eller ny kund till MCD. Hör gärna av dig för ett möte.

Sture Berg / Försäljningschef

Visionen

"Våra kunder ska ha den enklaste vardagen på marknaden"

SiteInfo i framtiden

Jag heter Robert och arbetar med produktutveckling på mcd. Det är mitt jobb att se till att vår tjänst, SiteInfo, alltid håller sig i framkant. Det är också min uppgift, och min drift, att utmana befintliga synsätt och driva utvecklingen framåt.

Min vision är att SiteInfo ska vara ett automatiserat nivåövervaknings- och logistiksystem, ett händelsestyrt system som endast kräver åtgärd vid avvikelser eller larm. Min vision är också att vi ska kapa transportvägar och spara miljön genom leveransförslag som automatgenereras enligt förinställda parametrar. Varningar och larm aviseras så fort något avviker mot plan.

SiteInfo ska vara det mest intuitiva och samtidigt det mest avancerade nivåmätningsverktyget i världen. Allt för att effektivisera och göra varje kunds vardag enkel.

Vi som jobbar på MCD

Redovisningsekonom

Redovisningsekonom

0155 - 22 27 90

info@mcd.se

Christoffer Larsson

Teknisk Support

0155 - 20 96 26

christoffer.larsson@mcd.se

Veckan består av sju dagar och "en annan dag" är inte en av dem!

Dag Hultgren

Systemarkitekt

0155 - 20 96 24

dag.hultgren@mcd.se

Inredningstokig hästtjej

Johanna Ludvigsson

Order/Inköp

0155 - 20 96 29

johanna.ludvigsson@mcd.se

Jonas Grånsten

Internationell Försäljningschef

0155 - 22 27 95

jonas.gransten@mcd.se

Pryltokig storyteller

Lars Weinered

Installation/Service

0155 - 20 96 23

lars.weinered@mcd.se

Soldyrkande yogi

Pernilla Reuterhäll

Chef Verksamhetsstöd

0155 - 20 96 20

pernilla.reuterhall@mcd.se

Invecklad utvecklare och visionär

Robert Berggren

Utvecklingschef

0155 - 20 96 21

robert.berggren@mcd.se

Motortokig entreprenör

Sture Berg

Försäljningschef

0155 - 20 96 22

sture.berg@mcd.se

Tom Stålebrant

Systemutveckling

0155 - 22 27 90

tom.stalebrant@mcd.se

MCD’s grillmästare

Victor Wärn

Chef Projekt/Service

0155 - 20 96 27

victor.warn@mcd.se

Örjan Feldt

Verkställande Direktör

0155 - 20 96 25

orjan.feldt@mcd.se

Nyheter/press

God Jul & Gott Nytt År

God Jul & Gott Nytt År

MCD önskar alla kunder, leverantörer och partners God Jul och Gott Nytt År. Vi ser fram emot ett fortsatt lyckosamt samarbete 2019.

VOLVO TRUCK CENTER Vanda, Finland

VOLVO TRUCK CENTER Vanda, Finland

Under det pågående projektet med att ansluta alla nordiska Volvo Truck Centers och dess smörjoljetankar till Siteinfo, har vi nu passerat 8 000 anslutna pejlar. ”Det var med glädje och stolthet som jag personligen deltog under installationen på Finlands nyaste, största… >>

Studieresa Colabitoil

Studieresa Colabitoil

En höstdag i september åkte vi på studieresa till Colabitoil Sweden AB och deras huvudkontor vid Norrsundet norr om Gävle. Colabitoil är ett ungt innovativt tillväxtföretag med en mission att alltid erbjuda marknadens mest hållbara bränsle. De distribuerar, och producerar… >>